Wie staan er 
dit jaar op 
het erepodium?

Ook dit jaar gaat een deskundige jury in opdracht van de HOV
Helderse bedrijven belonen voor hun onderscheidende, stimulerende
en innovatieve invulling van hun ondernemerschap. 
Niet alleen HOV-leden, maar alle inwoners van Den Helder kunnen via de website van de HOV één of meerdere bedrijven nomineren voor zowel starter als ondernemer of onderneming van het jaar 2017. De juryleden, notaris en voorzitter Mr. Elka M.T. Arrindell, Jan van der Zouw, president-commissaris van onder andere Luchthaven Den Helder, Ronald den Boer, chef-redacteur van het Noordhollands dagblad en voormalig accountant en adviseur Joop de Jong, buigen zich over alle inzendingen. De bekendmaking is op de nieuwjaarsreceptie van de HOV.

Uiterlijk 8 december moeten alle inzendingen binnen zijn. Daarna gaat de jury de inzendingen bekijken en wordt bepaald wie genomineerd wordt voor de eretitel. Joop de Jong: “Als we als jury eenmaal hebben besloten met welke kandidaten we verder gaan dan volgt een serieuze screening. We gaan met alle genomineerden in gesprek en we vragen inzage in de cijfers. We willen als HOV wel zeker weten dat we te maken hebben met een bedrijf dat in alle opzichten gezond is.”

Jouw bedrijf of een ander bedrijf voordragen? Wil je een starter aanmoedigen? 
Vul hier de gegevens in van wie jij wilt nomineren samen met een korte toelichting.

NOMINEeR een bedrijf of persoon

Bedankt voor de nominatie!

Word ook lid van de HOV!

Uw netwerk vergroten? Uitdagende en inspirerende bijeenkomsten bijwonen? Een kijkje in de keuken nemen bij innovatieve ondernemers in de regio? Lid worden van de Helderse Ondernemers Vereniging (HOV) is voor zowel startende als gevestigde ondernemers de kortste weg naar het ontdekken en benutten van ondernemerskansen. Een eigen stem die gehoord wordt en weten wat er speelt in het Helderse ondernemersklimaat? Word dan vandaag nog lid van de HOV en help elkaar samen succesvol te zijn!
Postbus 325 - 1780 AH - Den Helder
T: 06 - 13 13 49 03 - info@hovdenhelder.nl - www.hovdenhelder.nl