Helderse Ondernemers Vereniging:
samen succesvol zijn

Er is werk aan de winkel in ‘ons’ Den Helder, dat kan niemand ontgaan. Het ondernemersklimaat verandert. ‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’. Achterover leunen is er niet bij, ondernemen is de handen uit de mouwen steken. Kansen zien, kansen creëren en kansen benutten. Vernieuwen en aanpassen. Aan andere, nieuwe tijden. Nieuwe klanten. Nieuwe wensen. Nieuwe omstandigheden. Hoe kunt u dat nu beter doen dan samen?
De Helderse Ondernemers Vereniging brengt de vele, unieke ondernemers van Den Helder samen. Eén sterke stem, voor nu en voor de toekomst. “Wij als ondernemers in en om Den Helder moeten de handschoen samen oppakken”, zegt HOV-voorzitter Peter-Paul Solkesz. “Onze winkelgebieden nog beter laten aansluiten op de wensen van onze klanten en vernieuwen daar waar kan en altijd de vraag blijven stellen: ‘Kan het nog beter?’. Als je dat ‘samen’ kunt doen, is het vaak minder eng. En ‘samen sta je sterk’.”

Lid worden van de HOV betekent samen werken aan een positief ondernemersklimaat in Den Helder en omstreken. Grote en kleine ondernemers komen met regelmaat bijeen en helpen elkaar samen succesvol te zijn. Concrete oplossingen worden aangedragen, nieuwe mogelijkheden geëxploreerd en uw en onze stem wordt gehoord.

De contributie bedraagt €182,- per jaar.

> Inschrijfformulier

 

Vragen?!

Neem contact met ons op...
Het formulier is
succesvol verzonden.

Wij nemen zo
spoedig mogelijk
contact met u op.
Postbus 325 - 1780 AH - Den Helder
T: 06 - 13 13 49 03 - info@hovdenhelder.nl - www.hovdenhelder.nl

Nieuws

STARTER EN ONDERNEMERVAN HET JAAR 2019