1 oktober 2019
NV NOORD-HOLLAND NOORD TALKSHOW

MIS HET NIET!

De talkshow strijkt dinsdag 1 oktober neer bij het kantoor van Rabobank Kop van Noord-Holland aan de Verkeerstorenweg 3 te Den Helder.

"Verfrissend, dynamisch concept. Interessante, relevante en inspirerende onderwerpen" en "Mooi initiatief om kort en bondig actuele arbeidsmarktonderwerpen een podium te bieden" waren zomaar twee reacties van deelnemers aan de tweede talkshow NV Noord-Holland Noord.

Ook deze talkshow belooft weer een ijzersterke editie te worden, dus meld snel aan via www.nvnhn.nl! Inloop is vanaf 16.30 uur.

Uw gastheren zijn Jaap Sluis en Bas de Regt

PROGRAMMA

In een uur tijd vertellen regionale ondernemers en werkgevers over hun bedrijf, wat hen stimuleert en motiveert! Gasten zijn o.a. Peter-Paul Solkesz, Michael van Alderwegen, Hans Tummers, Sharon Smit en Robert Slippens.Talkshow NV Noord-Holland Noord is een initiatief van RPAnhn en haar partners.

Eerdere livestreams:

Word ook lid van de HOV!

Uw netwerk vergroten? Uitdagende en inspirerende bijeenkomsten bijwonen? Een kijkje in de keuken nemen bij innovatieve ondernemers in de regio? Lid worden van de Helderse Ondernemers Vereniging (HOV) is voor zowel startende als gevestigde ondernemers de kortste weg naar het ontdekken en benutten van ondernemerskansen. Een eigen stem die gehoord wordt en weten wat er speelt in het Helderse ondernemersklimaat? Word dan vandaag nog lid van de HOV en help elkaar samen succesvol te zijn!
Postbus 325 - 1780 AH - Den Helder
T: 06 - 13 13 49 03 - info@hovdenhelder.nl - www.hovdenhelder.nl