Wie staan er 
dit jaar op 
het erepodium?

Ook dit jaar gaat een deskundige jury in opdracht van de HOV Helderse bedrijven belonen voor hun onderscheidende, stimulerende en innovatieve invulling van hun ondernemerschap. 
Niet alleen HOV-leden, maar alle inwoners van Den Helder kunnen via de website van de HOV één of meerdere bedrijven nomineren voor zowel starter als ondernemer of onderneming van het jaar 2019.

De juryleden, notaris en voorzitter Mr. Cindy Ruitenberg, Jan van der Zouw, gelouterde ondernemer en president-commissaris van onder andere Luchthaven Den Helder, Henk Petter, oud-eigenaar Grand Hotel Beatrix en tevens ere-voorzitter van de HOV, Ir. Brigitte Jacobs, architect/CEO KJK Architecten te Den Helder en adviseur Joop de Jong, RA in ruste, buigen zich over alle inzendingen.
De bekendmaking is op de nieuwjaarsreceptie van de HOV.

Uiterlijk 13 december a.s. dienen alle inzendingen binnen te zijn.

Een bedrijf of ondernemer voordragen? Wil je een starter aanmoedigen? 
Vul via onderstaand formulier de gegevens in van wie jij wilt nomineren
samen met een gedegen toelichting.

> Nominatie formulier

NOMINEeR een bedrijf of persoon

Bedankt voor de nominatie!

Word ook lid van de HOV!

Uw netwerk vergroten? Uitdagende en inspirerende bijeenkomsten bijwonen? Een kijkje in de keuken nemen bij innovatieve ondernemers in de regio? Lid worden van de Helderse Ondernemers Vereniging (HOV) is voor zowel startende als gevestigde ondernemers de kortste weg naar het ontdekken en benutten van ondernemerskansen. Een eigen stem die gehoord wordt en weten wat er speelt in het Helderse ondernemersklimaat? Word dan vandaag nog lid van de HOV en help elkaar samen succesvol te zijn!
Postbus 325 - 1780 AH - Den Helder
T: 06 - 13 13 49 03 - info@hovdenhelder.nl - www.hovdenhelder.nl